Rólunk

A Regulus Art Kft. azzal az elhatározással jött létre, hogy megkísérelje a szellemi világ ismereteivel - alapvetően a Rudolf Steiner által alapított antropozófia talaján - a tudományok különböző színtereit áthatni, ezzel a szellemi és az anyagi világ integrált megközelítését mind szélesebb körben támogatni.

A vállalkozás tevékenysége így elsősorban az ehhez a célhoz hozzájáruló alkotók műveinek kiadását és terjesztését segíti elő az asztrológia, a matematika, a biológiai-mezőgazdasági területek, a gyógyászati terápiák, a történelem és a különböző művészetek (mint mozgásművészet, zene vagy festészet) területén.

A vállalkozás amellett, hogy az alkotók és a tágabb közösség, illetve a különböző kultúrák közösségei között szeretne hidat építeni, saját kutatómunkát is folytat, és reményei szerint ezen munka eredményeit is közzé teszi majd.

A cég kiemelten képviseli az asztroszófiai/asztrológiai jellegű kutatások támogatását, nagy jelentőséget tulajdonít az asztroszófiának/asztrológiának, mint az élet minden területével összefonódó tudománynak. Ennek megfelelően az olvasók elsősorban olyan művekkel találkozhatnak majd, melyek a kozmikus erők, hatások földi "vetületeit", megnyilvánulásait mutatják be, vagy próbálják értelmezni - jelen korunk lehetőségeihez mérten, tudati fejlettségi szintjének megfelelően.

Az Asztrológia egy nagy tudomány, amely a csúcspontját csak az eljövendő időkben éri majd el. Ábrázolásához az egész Antropozófia szükséges és még néhány dolog ezen felül." (Rudolf Steiner válasza Dr. Bruno Krüger ügyvédnek)

A Regulus csillag az Oroszlán csillagkép "szíve". Alacsony szinten a Regulus-hoz kapcsolódó kozmikus hatások az egoizmussal kapcsolatos erők munkálkodását segítik elő. Magasabb szinten viszont a szellemi világ megközelítéséhez segítő, kiapadhatatlan erőforrást jelenti ez a csillag. Ezt az erőt szeretnénk megérinteni és megtartani, pontosabban, ehhez kérjük az áldást mindannyiunk számára!

Mindezek reményében...

a Regulus Art alapítói

2011.május

Minden jog fenntartva © Regulus Art Kft.